fbpx

Stormachtig feestweekend

Terwijl ik deze blog aan het schrijven ben is de voorjaarsvakantie begonnen bij ons in Ede en schijnt het zonnetje heerlijk door de keukenramen naar binnen. Maar iets meer dan een week geleden zag het er heel anders uit buiten, wat een storm en wat een regen!

In dat stormachtige weekend mocht ik twee feestjes organiseren, een echt feestweekend dus.

Op vrijdag reed ik naar het gezellige Arnhem waar een leuke groep meiden een TikTok feestje wilde gaan vieren. Toen ik aankwam zaten ze aan de mooi versierde tafel en genoten van tosti’s met marshmallows en chocopasta. Na de lunch was het tijd voor het uitpakken van de cadeaus. Daar bedenk ik ook altijd een klein spelletje bij, om het extra feestelijk te maken.

Na het uitpakken van de cadeaus was het tijd voor de challenges, want een TikTok feest…daar horen challenges bij! Zo deden we een fotochallenge met gekke fotoprops, de do not use my arms challenge waarbij de meiden elkaar geblinddoekt moesten voeren, deden we een danschallenge en een aankleedchallenge (wie trekt de meeste shirts aan binnen een minuut). De meiden genoten zichtbaar en hadden veel lol. We hebben ook fotolijstjes versierd waar de leuke foto van de fotochallenge meteen in kon en we maakten onze eigen fidgettoys. Heerlijk om te zien hoe geconcentreerd deze meiden kunnen knutselen en fröbelen.

Tussen alle challenges door genoten de meiden van een echte crazy milkshake in TikTok style.

Om 17.00 uur was het tijd om mijn spullen weer in de auto te laden en reed ik, dwars door de storm, voldaan weer naar huis. Die terugweg van Arnhem naar Ede was ook een challenge, met omgewaaide bomen langs de weg en grote takken op de weg……

De volgende dag stapte ik weer in mijn auto, deze keer op weg naar Den Hout in Brabant. Want daar wachtten 9 jongens op een stoer Pokémonfeest. De jarige job moest veel geduld hebben, want eigenlijk zou zijn kinderfeestje een week eerder al zijn, maar toen lag ik met Corona op bed.

Na het versieren van eigen Pokébal cupcakes en het spelen van het cadeauspel kon de Pokémontraining beginnen. De jongens hebben eigen Pokéballen gemaakt, speelden Pokémon tikkertje en vingen Pokémons, ze maakten eigen Pokémonkaarten, stampten ballonnen als Pokémon Snorlax en hebben geblinddoekt Pokébal happen gedaan. Elke activiteit werd met een hoop enthousiasme ontvangen en deze jongens hadden energie genoeg om aan het einde van het feestje nog een heel aantal keer Pokémon tikkertje te spelen. Aan het eind ontving iedereen een heus certificaat omdat ze allemaal de Pokémontraining gehaald hebben. Toppers!

Moe, maar voldaan stapte ik weer tegen 17.00 uur mijn auto in…muziek lekker hard en al nagenietend van dit feestweekend weer op naar Ede. Deze keer zonder storm!

Add your thoughts

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *