fbpx

Bruiloften

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen.
Op naar de mooiste dag van jullie leven!
Vinden jullie het belangrijk dat de kinderen ook een topdag hebben? Zodat de ouders in alle rust kunnen genieten van de ceremonie en de borrel en jullie de zorgen voor jullie eigen kind(eren) kunnen loslaten?

Limonade met prik zorgt dat jullie jongere gasten (tot 12 jaar) ook een geweldige dag hebben.

De mogelijkheden zijn enorm! Zo kunnen we de kinderen alleen tijdens de ceremonie vermaken of zelfs de hele dag. Opvang in de avond is ook mogelijk, mits jullie zelf voor kinderbedjes zorgen.

In overleg met jullie stellen we een programma op voor de kinderen.
Samen bekijken we wat voor passende rol de kinderen kunnen spelen tijdens belangrijke momenten op de dag. Uiteraard houden we rekening met de mogelijkheden van de locatie en andere leveranciers.

Een greep uit de spullen die wij meenemen:

  • Buitenspeelgoed
  • Gezelschapsspellen en XL spellen als Jenga & Twister
  • Knutselmateriaal, kleurplaten en woordzoekers
  • Een leeshoekje
  • Plaktatoeages

Kortom: de bruiloft wordt voor de kinderen net zo onvergetelijk & feestelijk als voor jullie als bruidspaar en alle andere gasten!

Opties

Hele dag

Wij vangen de kinderen op zodra de gasten arriveren. Om de beste service te bieden is een aparte ruimte voor de kinderen ideaal. Bij mooi weer is het fijn om ook naar buiten te kunnen.

Ceremonie & receptie

Vaak is een ceremonie voor kinderen saai. Wij kunnen de kinderen tijdens de ceremonie en receptie opvangen en vermaken. Een kinderborrel behoort ook tot de mogelijkheden! Zo’n 1,5 uur voor de ceremonie zijn wij aanwezig zijn om alles klaar te zetten. Jullie als bruidspaar kunnen volop genieten van jullie ceremonie, de overige gasten kunnen met een relaxed gevoel de ceremonie bijwonen en de kinderen hebben het ontzettend naar hun zin!

Kosten

Aangezien het kidsvermaak altijd op maat is, is het lastig om één vaste prijs te noemen.
Hebben jullie interesse in de opvang- en vermaak tijdens jullie bruiloft, mail naar info@limonademetprik.nl
Laat weten wat jullie wensen zijn, hoeveel kinderen er tijdens de bruiloft komen en in welke leeftijd.
Wij maken een offerte voor jullie.