fbpx

Bruiloften

Helemaal rechts op de foto, dat ben ik tijdens onze trouwdag.

Onze oudste zoon Sam stelde, samen met BABS Mariëlle van Tintelend Trouwen DE vraag of papa en mama met elkaar wilden trouwen. Wat was het waardevol om onze twee kinderen op deze bijzondere dag er bij te hebben! Maar…… we waren ook heel blij dat we die dag een bedrijf ingeschakeld hadden om de kids te vermaken! Want relaxte kinderen betekent doorgaans relaxte ouders!

Voor dit bedrijf betaalden wij toen de hoofdprijs en aangezien alles waar het woordje trouwen voor staat geld kost begon bij mij al vrij snel een idee te borrelen om toegankelijke en kleinschalige kinderopvang aan te bieden die qua kosten een stuk lager uitvalt dan bij de grotere nanny bureaus.

Kinderopvang

Limonade met prik biedt kleinschalige kinderopvang aan tijdens je bruiloft voor de jongere gasten in de leeftijd van 1 t/m 12 jaar.

Ik verzorg een programma voor de kinderen afgestemd op de wensen van de klant. De mogelijkheden zijn enorm! Zo kan de opvang alleen tijdens de ceremonie plaatsvinden of gedurende het gehele dagprogramma. Opvang in de avond is mogelijk, mits er zelf voor (kinder)bedden wordt gezorgd.

Enkele opties;

Hele dag

Ik vang de kinderen op zodra de gasten arriveren. Om de beste service te bieden is een aparte ruimte voor de kinderen ideaal. Op basis van de leeftijd van de kinderen stel ik een feestelijk kinderprogramma op. Ik kan gaan knutselen met de kinderen over het thema trouwen, maar ook andere knutselthema’s zijn mogelijk! Uiteraard zorgt Limonade met prik voor alle spullen en materialen. Ik neem spelletjes mee, stripboeken en buitenspeelgoed.

Ceremonie & receptie

Vaak is een ceremonie voor kinderen saai. Ik kan de kinderen tijdens de ceremonie en receptie opvangen en vermaken. Een kinderborrel behoort ook tot de mogelijkheden! Zo’n 1,5 uur voor de ceremonie zal ik aanwezig zijn om alles klaar te zetten. Jullie als bruidspaar kunnen volop genieten van jullie ceremonie, de overige gasten kunnen met een relaxed gevoel de ceremonie bijwonen en de kinderen hebben het ontzettend naar hun zin!

Werkwijze

In overleg met het bruidspaar stel ik een kinderdraaiboek & een kinderprogramma op voor jullie grote dag. Samen kunnen we bekijken wat voor passende rol de kinderen kunnen spelen tijdens belangrijke momenten op die dag.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden van de locatie en andere leveranciers.

Kortom: de bruiloft zal net zo onvergetelijk & feestelijk worden voor de kinderen als voor het bruidspaar en alle andere gasten!

Kosten

Aangezien de kinderopvang altijd op maat is, is het lastig om één vaste prijs te noemen. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen, jullie wensen, de duur van de opvang etc.

Mocht je interesse hebben in de opvang tijdens je bruiloft, stuur een mailtje naar info@limonademetprik.nl

Ik neem persoonlijk contact op om jullie wensen door te nemen, om vervolgens een offerte op te stellen.

Neem contact op: info@limonademetprik.nl