fbpx

Klanten aan het woord

Super Mario feestje

Wat een fantastisch feestje heeft onze zoon Jelle gehad dankzij Limonade met prik! We zijn uiteindelijk gegaan voor het thema Super Mario. De kinderen die er waren, waren de volgende dag nog de “levels” op school aan het naspelen. Volgend jaar weer!

Mila (moeder van Jelle)

Voetbalfeestje

Wat hebben de kinderen een lol gehad! Wat een leuke opdrachten en activiteiten, alle koppies van de kinderen straalden! Bedankt voor deze gezellige middag!

Marieke (moeder van Stijn)

Draaiboek

Ik ben onder de indruk van je draaiboek! Echt heel gaaf zeg!

Hartstikke bedankt!

Suzanne

Voetbal feest

Mijn zoon wilde graag een voetbalfeestje. Na een gesprek om mijn wensen te bespreken kreeg ik een heel uitgebreid draaiboek. De activiteiten heeft ze goed aangepast aan de leeftijd van de jongens. Op de dag zelf heeft Leonie alles meegenomen en geholpen met klaarzetten. Het hele programma is duidelijk doorgesproken. De voorbereidingen, de materialen en het feestje zelf zijn tot in de puntjes geregeld. Leonie heeft me een hele zorg uit handen genomen. Een echte aanrader voor iedereen die een spetterend feestje met leuke activiteiten wil geven!

Ellen

Glitter & Glamour draaiboek

Voor het partijtje van mijn 8-jarige dochter en haar vriendinnen gebruikten wij het Glitter&Glamour draaiboek en dat was een groot succes! Zelf had ik al leuke versiering gekocht voor de woonkamer en de chocoladefondue uit het draaiboek viel enorm in de smaak bij de meiden. Dankzij het draaiboek hadden we leuke spelletjes om te doen tijdens het partijtje. De meiden vonden het een hartstikke leuk feest en wij als ouders hadden meer rust omdat we maar weinig zelf hoefden te bedenken. Het draaiboek is compleet en duidelijk, ideaal dus!

Kimberley

Feestpakket unicorn

Het was een geweldig feestje!! Ze hebben genoten en wat onwijs lief het cadeautje voor Jolijn!! De versiering was super en ze hebben prachtige schilderijtjes gemaakt!

Miranda (moeder Jolein)

Lego Friends pakket

Het was een erg leuk Lego Friends feestje! Vooral het Legopoepen was een groot succes, maar ook de canvas schilderijtjes maken en de cupcakes versieren vielen in de smaak. Verder natuurlijk heeeel veeel Lego! Dank voor het feestpakket!

Kim

Super Mario

Superleuk Mariofeestje van Limonade met prik gehad! Het feestpakket was top geregeld! De speurtocht was hartstikke leuk en de jarige en zijn vriendjes hebben een super feestje gehad. Bedankt Leonie!

Esther

Feestpakket

Hi Leonie, ik wilde je graag nog even laten weten hoe het feestje is bevallen. De kinderen hebben een heel leuke middag gehad en dit was het eerste feestje voor ons waarbij we niet alles hebben kunnen doen omdat de tijd op was. En dat betekent dus dat de meiden zich helemaal niet hebben verveeld! Heel fijn om zoveel keuzes en ideeën paraat te hebben.  De versieringen waren heel leuk en het feestje als geheel erg geslaagd!

Andrea

Draaiboek bos feestje

Het bos feestje was ontzettend leuk! We hebben jouw draaiboek echt gebruikt als hulpmiddel. Het wolvenverstoppertje, bomentikkertje en hutten bouwen werden erg gewaardeerd. Het gaf rust dat we ook nog spelletjes achter de hand hadden en uiteindelijk bleken die niet eens nodig. Het draaiboek was heel duidelijk en heeft geholpen er een leuk feestje van te maken, dank daarvoor!

Els

Mario feestpakket

Het feest is erg leuk geweest! Het uitpakken van de doos was al een feest op zich. Ik was erg blij met de inspiratie uit het draaiboek. De aankleding uit je pakket en de uitnodigingen vonden we erg leuk. De slingers en de ballonnen hangen nu eigenlijk nog in de kamer. Ezeltje prik (Mario prik), touwtrekken (Sterke Bowser) en ontploft viel qua spelletjes het meest in de smaak. Ik heb je website inmiddels al aan een paar vriendinnen getipt.

Karina

Bruiloft

Wat was het fijn dat jullie er waren voor de kinderen! En wat hebben jullie het leuk gedaan met alle spelletjes en knutselmaterialen. Heel erg bedankt.

Mark & Jantine

Glitter & Glamour feestje

J. heeft een erg leuk feestje gehad, en haar gasten ook. Vooral het knutselen met alle glitters was een succes, maar ook pictionairy deed het goed. En toen iedereen weg was, hebben we haar jouw cadeautje nog gegeven. Ze was er superblij mee!
Heel erg bedankt, ik ga je zeker aanraden bij andere mensen.

Joke

Super Mario feest

Het was een geweldig feestje ! De jarige job was tevreden, daar doen we het voor.
Je draaiboek was top ! De poster is ingelijst en is nu een mooie herinnering aan T. z’n eerste feestje !

Esther

Glitter & Glamour feest

Onze dochter – die 7 jaar werd – heeft genoten van haar Glitter & Glamour-feestje. Erg fijn om door Leonie ontzorgd te worden met een feestpakket. Het pakket is super uitgebreid met voldoende ruimte om er je eigen draai aan te geven.

Diete

Draaiboek

Hi Leonie, het feestje was een groot succes. De meiden hebben zich prima vermaakt met het eten en de knutsels/spelletjes. Mijn dochter heeft er van genoten!

Ik heb niet het hele draaiboek aangehouden maar ook wat eigen invulling,  maar alsnog is het fijn om iets achter de hand te hebben.

Bedankt weer en wellicht tot de volgende party!

Erlinde

Diep in de zee feestpakket

Onze dochter heeft een heel leuk diep in de zee feestje gehad waarbij de spullen enorm geholpen hebben.

Vooral het schilderen en de maskers vonden ze fantastisch. Overigens hangt het sliertengordijn nog in huis. Die mocht niet weg :-).

Bas

Bruiloft Hoeve Kindergoed

Hoi Leonie!

Yes! het was echt een heerlijke dag. Wij hebben, mede dankzij jullie inzet,

een heerlijke en fantastische bruiloft gehad.

Ik heb van meerdere gasten gehoord dat ze jullie aanwezigheid echt een

hele goede toevoeging vonden! Hoeve Kindergoed kon jullie ook heel erg

waarderen!

bruidegom Maurice

Super Mario party

Het feestje was heel geslaagd. De petjes en snorren zijn goed gebruikt en het was allemaal mooi compleet. Roald vond ook de mooi versierde tafel prachtig. En de groene en rode Mario ranja. Je had het allemaal goed geregeld. Dus, heel erg bedankt en graag tot een volgende keer!

Mark

Glitter & Glamour feest en feestpakket

Sylvie en haar vriendinnen hebben genoten van het Glitter& Glamour feestje. Van tevoren had Sylvie aan de hand van het draaiboek een planning gemaakt. We hebben bijna alles gedaan wat in het draaiboek stond. Wat hebben we gelachen bij de hakkenrace! Het stapelen van de champagneglazen was nog best een uitdaging. Tijdens de chocoladefondue hebben de meiden hun nagels gelakt. Net voor het eten gingen ze los met alle knutselspullen en zijn de notitieboekjes prachtig versierd. We vinden nu nog glitters terug in huis.

Sylvie vond de slingers en ballonnen ook prachtig. Ze wil je nog bedanken voor de etui, die je als cadeautje had toegevoegd aan het pakket.

Het pakket was heel uitgebreid en heeft er voor gezorgd dat ik zelf minder stress had bij de voorbereidingen. Aan alles was gedacht. Van het versieren van de ruimte tot aan de benodigdheden bij de spelletjes/ het knutselen. Bedankt!

Linda

Geslaag Mario feestje

Wil je even laten weten dat het Mario feestje fantastisch was! Fleur heeft zó genoten! Ook de andere kids vonden het erg leuk! Zelfs haar broertje van 3,5 kon prima met alles mee doen. En het weer was een cadeautje op zich, we konden bijna alle spelletjes buiten doen😊. Kortom: helemaal geslaagd! Wie weet tot een volgende keer!

Martine

Lego Friends feest op locatie

Rosalie heeft genoten van haar feestje! En wij ook! Bedankt dat je er was

Margo

Bruiloft kindervermaak

Bedankt voor de goede zorgen voor de kinderen tijdens onze bruiloft.

Het was heel fijn dat jullie er waren!

Cindy

Leukste feestje ooit

Het was fantastisch! De meiden hebben zo genoten van alles: de aankleding, de spelletjes en de regenboogsnoepjes. Een van de meiden was super enthousiast bij het weggaan en gaf aan dat dit het allerleukste kinderfeestje ooit was 🙂  Ik was echt heel erg blij met het draaiboek en het feit dat jij alles al had aangeleverd voor het feest. Ik had dat nooit binnen een week allemaal gevonden. Echt fijn!  Mijn vriend zei al: de volgende keer mag Leonie ook meekomen om het allemaal te begeleiden. Dus deze optie houden we zeker in gedachte voor een eventuele volgende aanvraag volgend jaar

Claire

Dit is wat ouders nodig hebben!

Toen ik op jouw website terecht kwam dacht ik: “Dit is wat ouders nodig hebben!”

Ik vind het altijd zo’n gedoe, een kinderfeestje regelen….maar met jouw feestpakketten wordt het een heel stuk makkelijker en leuker! Echt een aanrader!

Marion

Unicorn feestje

Hoi Leonie!

Het feestje was een groot succes! Ik had 3 knutsel werkjes en 3 spelletjes voorbereid. Uiteindelijk maar 2 gedaan van beide maar wat hebben ze het leuk gehad! Ik had zelfs nog tijd voor een kopje koffie tussendoor!

Rossaly

Bruiloft

Wat was het fijn om jullie er bij te hebben op onze grote dag! Dankzij jullie konden de kinderen heerlijk spelen en knutselen en was het voor hen ook echt een leuke bruiloft. Bedankt!!

Een tevreden bruidspaar

Pokémon feestje

Het was zo fijn dat Leonie bij ons thuis kwam om het feestje te begeleiden. We ontvingen vooraf al het feestpakket zodat we de boel konden versieren. Je merkt dat Leonie veel ervaring heeft met kinderen, ze straalt veel rust uit, is flexibel en gaat super leuk met alle kinderen om. Echt een aanrader! De kinderen genoten van alle Pokémon spelletjes

Sanne

Heel tevreden!

Mijn dochter heeft een super leuk feestje gehad! Heel erg bedankt voor de service, ik ga je zeker aanraden bij andere ouders.

Esther

Geslaagd feestje!

Het was een zeer geslaagd feestje!
Ik ben heel blij met jouw draaiboek en alle spullen, dat scheelde mij uren voorbereidingstijd die ik dankzij jouw pakket beter heb kunnen besteden. Q. en zijn vriendjes (en wijzelf) hebben lol gehad. Dank!!

Anke

Dino feestje

Wat heb jij een leuk dino feestje verzorgd bij ons thuis! Het cadeauspel was erg leuk en ook alle andere spelletjes waren een succes. Het was voor ons als ouders enorm fijn dat jij de leiding nam. We willen je dan ook erg bedanken!

Thijs en Valerie

Pokémon feestpakket

Het was superleuk! Vooral het Pokébal maken en gooien op de bussen viel erg in de smaak! En de bingo ook:)

Suzanne

Kids vermaak bruiloft

Wat een aanwinst dat jullie er  waren! De kinderen hebben een heerlijke dag gehad en zich zo goed vermaakt, hierdoor konden ook de ouders meer ontspannen en genieten. Ontzettend bedankt!

Tom en Karin

TikTok feestje

Het was zeker een succes! Naast jouw mooie pakket hadden we nog tiktokshirtjes gemaakt. Iedereen heeft zich heel erg vermaakt. Dank!

Femke

Babyshower

Wat een uitgebreid pakket was het, zo leuk! De versiering was super en we hebben veel spelletjes uit het draaiboek kunnen doen. De aanstaande mommy to be heeft genoten, heel erg bedankt!

Hannah

Pokémon feestje

S. heeft een super feestje gehad. Was helemaal leuk versierd en ze hebben super leuke spellen gedaan. Hij was helemaal enthousiast, net zoals de rest 🙂

Martine

High Tea feestpakket

Wat was het super leuk en goed geregeld. Iedereen was super enthousiast!

 

Judith

Bruiloft Rhederoord

Wij hebben een heerlijke dag gehad en de kids ook dankzij jullie.

Heel erg bedankt daarvoor!

M & M

Pokémon feestpakket

Het was een super feestje!

Wat was het super leuk en goed geregeld!

Anna

Tof!

Wat een tof concept hebben jullie!

Daan

Wauw!

Wauw! Wat een professioneel draaiboek! Zo uitgebreid, bomvol ideetjes en tips.

Ik hoef zelf niks meer te verzinnen, hoe fijn is dat als hardwerkende mama!

Anneke

Pokémon feestje

Het was een ontzettend leuk feestje! De vele versieringen en het hele thema zo goed doorgevoerd vielen enorm in de smaak. En zo fijn dat het allemaal zo eenvoudig uit te voeren was voor ons zo. Echt top! Dankjewel, wij en vooral ook de kids zijn helemaal blij 🙂

Cathy

Bruiloft Rhederoord

Wat een feestje was het voor de kinderen dat jullie er waren! Ze hebben zich heerlijk kunnen vermaken met de spellen en het knutselmateriaal. Ook super fijn dat jullie de kids begeleid hebben tijdens het eten. Nogmaals enorm bedankt!

Een happy bruidspaar

Bruiloft

Wij, en ook de kinderen, hebben een heerlijke dag gehad de vijftiende, mede dankzij jullie aanwezigheid! Doordat jullie er waren, hadden de kids het naar hun zin en waren de ouders ook allemaal relaxed.

Echt super!

Elin

Unicorn

Milou heeft een geweldig feestje gehad!

Ze wil elk jaar wel dit unicornfeestje 🙂

Dankjewel!

Lieke

Ruimte feestje

Het feestje was erg leuk 🙂 Mijn dochter vond alle versiering prachtig! Ik denk dat de kinderen de meterorieten regen het allerleukste vonden, en vliegtuigjes vouwen en gooien ook. Altijd fijn als je met dingen mag gooien 🙂  Wij hebben het trouwens spaceshuttles vouwen genoemd.
Het maken van de sterrenbeelden lukte niet zo goed met de marshmallows die erbij zaten, ze waren een beetje te klein en te hard om de zoute stokjes er in te krijgen.
Al met al was het een succes, dankjewel!

Lieke

Feestje op locatie

We kijken terug op een heel geslaagd feestje! De kinderen hebben het er nog steeds over…

Dank je wel dat je erbij wilde zijn.

Linda

Mario feest

Het Mario-feestje was heel leuk! Alle kindjes vonden het geweldig.  Dank nogmaals voor alle input. Ik weet je te vinden voor een volgend feest. 😊

Sophie

Kindervermaak bruiloft Rhederoord

Het was een heel fijne dag en super dat jullie er waren..

lieve meiden…de kids vonden t fantastisch!!!!! En de ouders ook! Hartstikke bedankt.

Ayleen

Borrel evenement

Wat was het fijn zaterdag! Dank voor de goede zorgen!

Aletta

Unicorn feestpakket

Wat een top feestje was het!

Dankzij het uitgebreide feestpakket was alles in huis en hoefden wij bijna niks meer voor te bereiden, ideaal!

Bedankt!!

Bianca en Pieter

Diep in de zee feest

Gisteren was het ‘Diep in de zee’- verjaardagspartijtje van onze 7-jarige dochter en wat ging het goed! We hebben bootjes en schelpenschilderijen (het zand hebben we even achterwegen gelaten) geknutseld, onder water gezwommen (op het liedje Diep in de zee uit de Kleine Zeemeermin), zeemeerminnen-prik gedaan, surfer-foto gemaakt (het resultaat was hilarisch), de oceaanquiz en het pictionary-spel gedaan. We kwamen niet meer toe aan de vissenmaskers en kleurplaten wat we als laatste activiteit op de planning hadden staan. Laat staan dat we toekwamen aan de andere leuke activiteiten uit je draaiboek. Met alle versiering hebben we niet alleen in huis maar ook in onze tuin kunnen versieren! En het zakje gevuld met leuke dingen (inclusief wat overbleef uit je pakket zoals ballonnen, tattoo-stickers, snoepjes, oceaandieren, etc) werd enthousiast ontvangen. Kortom, uitermate geslaagd! En zo makkelijk voor ons als ouders dat je aan de slag kunt met alle ideeën en spulletjes en daardoor relaxte controle hebt over zo een middag. Dank je wel!

Leen

Pokémon feest

Het was een super geslaagd feestje! Energie van 7 jongens zeer hoog, maar @limonademetprik bleef maar leuke activiteiten uit de hoge hoed toveren 🤩 sommige kinderen wilden zelfs niet eens meteen mee naar huis na afloop. Eerst nog even de eigen ontworpen Pokemon kaart af tekenen. 😂😄👍🏻 fantastisch 🤩 dank!

Merel

TikTok feestpakket

Het was een geslaagd feestje! Alles verliep volgens planning. De meiden waren ook heel enthousiast! En wij als ouders hadden een voldaan gevoel na afloop (dat is ook belangrijk haha)

Jenny

Dino feest

Het was echt een top feest! Met dank aan jou spellen en handleiding. We hadden het huis helemaal vol versiering gehangen, daarvan zat er ook veel in de doos. Dit zorgde direct al voor een goede dino-sfeer in het feestje. Top hits waren toch echt wel de dino uit een bevroren dino ei hakken en de dinobotten als archeoloog vinden en vervolgens opplakken. Verder hebben we een brulwedstrijd gedaan, dino botten gezocht, dino eieren in de vulkaan gegooid, dino-prik (het spel dat erbij zat) en dino tekeningen gemaakt.

Ik vind het echt een aanrader en loop bij mijn nichtjes (en dat zijn er veel) reclame voor je te maken. Weetje wat het is; als ik er tijd en aandacht aan zou besteden dan zou het wel lukken om het zelf allemaal te bedenken (met hulp van Pinterest). Echter, in de kerst/nieuwjaarperiode zijn we al zo druk, dat ik liever bij jou een kant en klaar pakket koop. Daarbij was de doos ook goed gevuld met alles wat je nodig hebt, scheelt tijd voor het bij elkaar zoeken en waarschijnlijk was ik zelf minstens net zoveel geld kwijt geweest omdat je vaak grotere verpakkingen van alles moet kopen.

Dus 1000x dank, ook voor het snelle verzenden! In oktober is onze jongste jarig, tzt kun je een nieuwe bestelling verwachten ;).

Elian

Mario feestpakket

Ik heb het feestpakket ontvangen en het ziet er fantastisch uit!

Mieke

Bruiloft

Het was zoooo fantastisch dat jullie er waren! Alle kinderen hebben heerlijk kunnen spelen. Van alle ouders hebben we terug gekregen dat ze heel erg blij met jullie waren. Wat een goede beslissing om jullie in te horen, heel erg bedankt! Mede dankzij jullie inzet was het een geweldige dag.

Linda en Pieter

High Tea draaiboek

Complimenten voor het draaiboek, het is mooi en overzichtelijk!

Marjolein

Pokémon feest

Super tof!  Het was een succes

Heel erg bedankt voor de leuke spelletjes, inspiratie , H. en zijn vriendjes konden er niet over zwijgen

Elke

Ruimte feestpakket

C. heeft genoten van zijn ruimte feestje! Ook zijn vriendjes zijn met enthousiaste verhalen thuis gekomen. De raketten van plastic flessen hebben we met water, fietspomp en zelfgemaakt ventiel echt gelanceerd. Wel had ik wat grote maanstenen geregeld zodat er makkelijker echte happy stones van gemaakt konden worden. De aankleding was ook geweldig! Eigenlijk hangt en staat alles er nog, hij wil er nog elke dag van genieten!
Dus een top feestje gehad!

Ingrid

Bruiloft

Wat was het een feest! De kids hebben zo genoten van al jullie meegebrachte spellen, knutselspullen etc. Het was echt top geregeld en jullie zijn zo lief voor de kinderen. Duizendmaal dank!

Bart en Sophie

Super Mario feestpakket

Het was een heel groot succes! N. heeft er enorm van genoten net als alle kinderen.

We moesten nog wel even puzzelen met het boodschappenlijstje en wat er allemaal al wel en niet was, maar we zijn eruit gekomen.

Moeder van N.

Verzorgd feestje thuis

Hoi Leonie, wat een topper ben jij! Het feestje liep zo gesmeerd, de materialen waren allemaal aanwezig en de versiering zo leuk. Jouw omgang met de kids is super, heel positief en duidelijk. Je draait je hand nergens voor om. De kinderen hebben enorm genoten van het feestje en wij als ouders ook. Aanrader!

Marlinde

Bruiloft Paviljoen Puur

Hartstikke bedankt Leonie! Alle kids vonden het geweldig en dat heeft veel bijgedragen aan de geweldige dag.

Jacco

Voetbal feestpakket

Het feestpakket is zo handig! Super gave versieringen en alles helemaal in het voetbalthema. Zo leuk! Voor de spelletjes zat zo ongeveer alles er al bij, ik hoefde amper nog boodschappen te doen. Dit in combinatie met het duidelijke draaiboek zorgde voor een heel relaxed feestje en hele enthousiaste kinderen. Heel erg bedankt

Jacobine (moeder van Milan)

High Tea feestpakket

Het was super leuk! Wat een mooi verzorgd pakket, wat het voor mij en R. makkelijker maakte en veel voorpret gaf. We waren er heel blij mee.

moeder van R.