fbpx

Kids op je bruiloft

Kinderen op je bruiloft, de één moet er niet aan denken en wil alleen volwassenen als gast. De ander vindt het juist gezellig en maakt er totaal geen probleem van.

Kinderen zorgen vaak voor wat luchtigheid, spontaniteit en humor. Je eigen kinderen kunnen ook een belangrijke rol vervullen tijdens jullie grote dag, zoals het brengen van de ringen, het ondertekenen van een speciale kindertrouwakte of bloemenmeisje- of jongen zijn.

Hoe leuk en gezellig kinderen ook zijn, je wilt niet dat ze tijdens het moment suprême van het JA-woord uit verveling gillend achter elkaar aan rennen of ruzie met elkaar krijgen. Het is belangrijk dat je er voor zorgt dat de dag ook voor de jongste bruiloftsgasten een onvergetelijke dag wordt. Hoe doe je dat?

Tip 1

Bij veel trouwlocaties is er de mogelijkheid om een springkussen te huren. Dit is altijd een succes bij kinderen en zorgt voor uren speelplezier.

Tip 2

Bij het uitzoeken van een trouwlocatie kun je rekening houden met het feit dat er ook kinderen komen. Sommige locaties zijn helemaal ingesteld op kids en hebben bijvoorbeeld een schommel of een trampoline op het terrein. Een groot grasveld is ook altijd fijn, zorg voor een voetbal en de kids vermaken zich wel. Ook staan er bij een aantal locaties spullen als een sjoelbak, een voetbaltafel of een spellenkist. Ideaal!

Tip 3

Zorg voor een speciaal drankje tijdens het proost moment. Voor de volwassenen is er vaak champagne en een stukje bruidstaart. Hoe leuk is het als je voor de kinderen een glaasje kinderchampagne regelt en mooie bruidscupcakes? Of zelfs een echte candybar waar ze allemaal een eigen snoepzakje kunnen vullen. Ook zou je basis cupcakes kunnen regelen die de kinderen helemaal zelf mogen versieren, hebben ze meteen weer een leuke activiteit om te doen

Tip 4

Regel een plekje voor de kinderen met bijvoorbeeld een aantal kleden, kussens of eventueel een tipitent. Leg er wat (buiten)speelgoed neer, wat tijdschriften, kleurplaten en stiften (die laatste zijn natuurlijk uitwasbaar). Zo kunnen de kinderen zich even terugtrekken en met elkaar iets leuks doen.

Tip 5

Wil je zeker weten dat alle kinderen zich vermaken en dat er meteen een oogje in het zeil gehouden wordt? Huur dan iemand in voor de kids. Limonade met prik verzorgt kindervermaak op bruiloften. Wij nemen van alles mee, denk aan knutselspullen, een leeshoekje, buitenspeelgoed, gezelschapsspellen, XL spellen als Jenga, Vier op een rij en dammen. Kijk voor de mogelijkheden op www.limonademetprik.nl of mail naar info@limonademetprik.nl

Tip 6

Hoe leuk is het om later ook de kinderen terug te kunnen zien in jullie trouwalbum. Zorg dat je met de fotograaf vooraf afspraken maakt over waar je foto’s van wilt. Hanneke VollBehr is een trouwfotografe die gespecialiseerd is in het fotograferen van kinderen op bruiloften. Neem eens een kijkje op haar site: www.ohbeautifulworld.com

Add your thoughts

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *