fbpx

Het verhaal achter “Limonade met prik”

Ik ben Leonie, getrouwd met Luuk, trotse moeder van twee jongens (Sam & Jip) en dol op feestjes! Er is altijd wel iets te vieren!

Ik werd altijd al blij van het organiseren van feestjes, maar toen ik eenmaal moeder was kon ik helemaal losgaan! Elke kinderverjaardag bij ons thuis heeft een thema; van jungledieren, dino’s, superhelden tot Lego en Super Mario. Heerlijk vind ik het om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De versiering, de hapjes en de taart, de uitnodiging….alles is passend binnen het gekozen thema.

Toen de oudste eenmaal oud genoeg was om vriendjes uit te nodigen voor een echt kinderfeest kon ik al mijn creativiteit en ideetjes inzetten om een themafeestje te organiseren. Van de voorbereiding tot aan het feestje zelf, van elk onderdeel word ik enorm blij om er mee bezig te zijn. “Je zou hier eens wat mee moeten!” , was een opmerking die familie en vrienden regelmatig maakten.

Nadat ik, na ruim dertien jaar bovenbouwjuf te zijn geweest op een basisschool, toe was aan een nieuwe uitdaging ontstond langzaam maar zeker het idee om voor mijzelf te gaan beginnen. Hoe gaaf zou het zijn om mijn passie voor kinderen, mijn organisatietalent en mijn creativiteit samen te voegen in een eigen bedrijf wat zich gaat richten op feestjes & kinderen!? Direct wist ik dat ik het stukje vermaak op bruiloften ook op wilde gaan pakken. Tijdens onze eigen bruiloft hadden wij al kinderen en ook vrienden kwamen met kids, hoe fijn is het als er voor de jongere gasten iets geregeld is op zo’n dag.

Van eerst alleen een hoop ideeën werd het ‘serieus business” nadat ik in juli 2020 naar de KvK ben geweest en ik officieel eigenaar ben van “Limonade met prik”.
Hoe gaaf dat ik van feestjes organiseren en vieren mijn beroep heb gemaakt!