fbpx

Het verhaal achter “Limonade met prik”

Ik ben Leonie, getrouwd met Luuk, trotse moeder van twee jongens (Sam & Jip) en dol op feestjes! Er is altijd wel iets te vieren!

Drink lemonade and dance on the table!

 

Ik werd altijd al blij van het organiseren van feestjes, maar toen ik eenmaal moeder was kon ik helemaal losgaan! Elke kinderverjaardag bij ons thuis heeft een thema; van jungledieren, dino’s, superhelden tot Lego en Super Mario. Heerlijk vind ik het om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De versiering, de hapjes en de taart, de uitnodiging….alles is passend binnen het gekozen thema.

Toen de oudste eenmaal oud genoeg was om vriendjes uit te nodigen voor een echt kinderfeest kon ik al mijn creativiteit en ideetjes inzetten om een themafeestje te organiseren. Van de voorbereiding tot aan het feestje zelf, van elk onderdeel word ik enorm blij om er mee bezig te zijn.

“Je zou hier eens wat mee moeten!” , was een opmerking die familie en vrienden regelmatig maakten. En moeders op school zeiden vaak dat ik hen wel mocht komen helpen bij het kinderfeestje van hun zoon/dochter, want dat vonden ze vaak best een uitdaging om dat allemaal te regelen en te organiseren.

Nadat ik, na ruim dertien jaar bovenbouwjuf te zijn geweest op een basisschool, toe was aan een nieuwe uitdaging ontstond langzaam maar zeker het idee om voor mijzelf te gaan beginnen. Hoe gaaf zou het zijn om mijn passie voor kinderen, mijn organisatietalent en mijn creativiteit samen te voegen in een eigen bedrijf wat zich gaat richten op feestjes & kinderen!? Ondertussen borrelden er steeds meer ideeën in mij op over allerlei themafeestjes en ben ik begonnen met het maken van verschillende draaiboeken om zo andere ouders te kunnen helpen bij het organiseren van een kinderfeest. Van het ene idee rolde ik zo naar het volgende idee. Ik kan ouders ook een heel pakket aanbieden met alles wat nodig is om een geslaagd kinderfeest bij je thuis te regelen en ik kan natuurlijk ook zelf bij de mensen thuis komen om ouders alles uit handen te nemen en het gehele feest te organiseren!

Van eerst alleen een hoop ideeën werd het ‘serious business” nadat ik in juli 2020 naar de KvK ben geweest en ik officieel eigenaar ben van “Limonade met prik”.

Hoe gaaf dat ik van feestjes organiseren en vieren mijn beroep heb gemaakt!