fbpx

Kidsvermaak bruiloften

“Wat een feestje was het voor de kinderen dat jullie er waren! Ze hebben zich heerlijk kunnen vermaken met de spellen en het knutselmateriaal. Ook super fijn dat jullie de kids begeleid hebben tijdens het eten. Nogmaals enorm bedankt!”

Een reactie van een bruidspaar die we vaker krijgen!

Je ziet het steeds vaker; bruiloften waarbij de kinderen ook welkom zijn.

Super leuk! Kinderen zorgen nu eenmaal voor een ongedwongen sfeer, humor, luchtigheid en een hoop gezelligheid.

Maar kinderen die zich vervelen gaan zeuren, klieren en op een negatieve manier aandacht vragen. Iets waar je op jullie grote dag natuurlijk niet op zit te wachten.

Tijdens mijn tijd als juf leerde ik; wachttijd = kliertijd.
Je kunt het de kinderen zelf ook eigenlijk niet kwalijk nemen.

Soms denken bruidsparen dat het voldoende is om een aantal kleurplaten neer te leggen. Als je geluk hebt zijn er kinderen die zich hier eventjes mee kunnen vermaken, maar doorgaans zijn ze het kleuren na een halfuurtje zat en wat dan…?

Wij van Limonade met prik zorgen voor kidsvermaak voor deze jongste bruiloftsgasten. Zo nemen we een hele lading gezelschapsspellen mee, buitenspeelgoed, XL spellen, een mini biljart- en airhockeytafel en knutselspullen. Maar ook maken we altijd een gezellige leeshoek met stapels tijdschriften zoals Donald Duckies en nemen we plaktatoeages mee, altijd een succes.

Het werkt zo fijn voor de kinderen dat ze tijdens het borrelmoment lekker heen en weer kunnen lopen tussen ons en hun ouders. Het gebeurt ook zeer regelmatig dat de ouders gezellig een spel mee komen spelen.

Tijdens de ceremonie, iets wat toch vaak saai is voor de kinderen, kunnen wij de kids vermaken en knutselen we soms ook iets gezamenlijks voor het bruidspaar.

Regelmatig eten we ook met de kinderen, bijvoorbeeld aan een aparte tafel naast de tafel van de volwassenen en soms zelfs in een aparte ruimte. Kinderen zijn veel sneller klaar met eten dan hun ouders en zo hebben we een win-win situatie; de ouders kunnen rustig dineren en lekker lang tafelen terwijl de kinderen alweer heerlijk aan het spelen zijn!

Add your thoughts

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *