fbpx

Zomerse buitenfeestjes

Wat een heerlijke tijd, de zomer! Zon, lekkere temperaturen, zomerse drankjes, buiten eten, vakantie in het vooruitzicht. Fijn!

Heerlijk dat de kinderfeestjes in deze tijd ook buiten gevierd kunnen worden. Hoe je dat organiseert? Ik geef je 5 tips:

Tip 1

Houd het feestje gewoon bij je thuis, in de tuin.

Geen tuin? Geen probleem! Ga naar het bos, de heide, een park of gewoon naar een grasveldje in de buurt. Is er weinig schaduw, zet dan een aantal parasols neer, span een doek of misschien heb je nog wel een partytent in de schuur staan.

Tip 2

Verplaats de versiering ook naar buiten.

Alle versiering uit het feestpakket van Limonade met prik is prima buiten op te hangen. Denk aan slingers, vlaggenlijnen, ballonnen, waaiers enz. Bevestig het met een touwtje aan een boom, tak, parasol of lantaarnpaal. Zo maak je in een handomdraai de feestplek echt feestelijk. Let er wel op dat je geen afval achterlaat in de natuur.

Tip 3

Als het warm is, is het fijn om genoeg drinken achter de hand te hebben. Neem waterflesjes mee of grote drinkkannen. Pakjes drinken zijn natuurlijk ook handig. Bij winkels als Action kun je voor weinig geld herbruikbare ijsblokjes of drinkstaafjes kopen die je vooraf in de vriezer kunt leggen. Zo blijft je drinken heerlijk koel.

Tip 4

Spelletjes met water doen het altijd goed in de zomer. Ouderwets snoep happen in een teil water is en blijft een succes. Een natte spons doorgeven in een soort estafette, welk team verzamelt het meeste water in een emmer? Flessenvoetbal met flessen gevuld met water, een waterballonnen gevecht, overgooien met een natte spons, waterpistolen tikkertje……lachen, gieren, brullen gegarandeerd!

Tip 5

Kies een echt zomers thema voor het buitenfeestje. Op www.limonademetprik.nl kun je kant en klare feestpakketten bestellen. Wat dacht je van een tropisch flamingofeestje, een diep in de zee feest of een voetbalfeest. Top thema’s om buiten te vieren. Of bestel het feestpakket in het thema bos/boswachter en ga met de kids verkoeling zoeken in het bos.

Add your thoughts

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *