fbpx

Kinderopvang bruiloft

Een throwback naar zwoele zomeravonden, buiten lopen zonder jas, een zonnetje op je gezicht, een strakblauwe lucht en naar de bruiloft van M & S.

Zij trouwden afgelopen augustus op de prachtige locatie Hoeve Kindergoed in Ermelo. Naast hun eigen 2 kids kwamen er nog 25 kinderen op hun grote dag. Limonade met prik mocht de hele dag de kinderopvang verzorgen en wat een feestje was dat! Het was heerlijk zomerweer, niet te heet maar wel een stralende zon en perfect weer voor een buiten bruiloft.

Hoeve Kindergoed (de naam zegt het eigenlijk al een beetje) heeft van alles voor kinderen op hun locatie. Zo is er een trampoline, een voetbalveld en voetbaltafel, een jeu de boules baan en schommels. Uiteraard heb ik ook nog van alles meegenomen. Denk aan knutselspullen, gezelschapsspelletjes, speelgoed voor buiten, Duckies om lekker te lezen, kleurplaten, stiften, woordzoekers enz. enz.
Vanwege het aantal kinderen kwam ik niet alleen, maar had ik twee toppers meegenomen zodat we met z’n drieën deze dag aan de slag konden gaan. Super fijn en ook nog eens heel gezellig!

Stuk voor stuk waren het zulke lieve kinderen. Er is heerlijk gespeeld en geknutseld. Vooral het bruidstaart gooien (blik gooien) was echt favoriet bij jong en oud. Ik kan mij niet meer herinneren hoe vaak we de blikken weer opgestapeld hebben zodat er weer gegooid kon worden.
Ook de trouwbingo was een succes. De kinderen moesten op zoek naar allerlei voorwerpen die te maken hebben met trouwen, zoals de bruidstaart, de ring, iemand die proost, een stropdas of vlinderstrik en bruidskinderen. Vol enthousiasme werd er door de kinderen gezocht en afgestreept op de bingokaart.

De sfeer deze dag was zo relaxed. Iedereen genoot van een hapje en een drankje, de volwassenen hoefden niet constant op hun kroost te letten en konden hierdoor ook relaxed bijpraten met elkaar en natuurlijk genieten van de ceremonie, het bruidspaar zag er prachtig uit en genoot zichtbaar van elke minuut! De bruidegom appte mij na afloop het volgende:

Yes! het was echt een heerlijke dag. Wij hebben, mede dankzij jullie inzet, een heerlijke dag gehad. Ik heb van meerdere gasten gehoord dat ze jullie aanwezigheid echt een hele goede toevoeging vonden! Hoeve Kindergoed kon jullie ook heel erg waarderen. Ontzettend bedankt!!

Hier doe je het voor! En het blijft zo bijzonder dat ik op zo’n intieme en speciale dag er de hele dag bij mag zijn! De aankomst van het bruidspaar met alle dierbare familie en vrienden, de ceremonie die je op afstand mee krijgt, het proost moment, het aansnijden van de bruidstaart, het diner en de openingsdans. Zulke dagen voelen echt niet als werk! Het is alleen maar genieten op zulke dagen!

Add your thoughts

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *