fbpx

Kidsentertainment bedrijfsevent

Afgelopen zondag mocht ik kidsentertainment verzorgen op een bedrijfsevent. Uitgeverij Pica bestond 20 jaar en organiseerde daarom een gezellig familiefeest bij de prachtige locatie van Feelgood tentevent in Lage Vuursche. Een fantastische locatie midden in het bos.

Er kwamen wel zo’n 80 tot 100 kinderen deze dag met hun ouders mee.

Er was van alles georganiseerd voor de kinderen. Zo was er een springkussen, een stormbaan, kon er een blotevoetenpad gelopen worden, handboogschieten kon geoefend worden en bij Limonade met prik zorgden wij voor een knutseltafel, schminken, spelletjes, een chill leeshoekje en plaktatoeages.

Die tatoeages waren een enorm succes! Er was keus uit van alles en nog wat; van Paw Patrol tot Frozen, van unicorn tot ruimte afbeeldingen. Sommige kinderen hadden hun hele armen vol zitten, heerlijk!

Het schminken was ook erg leuk. Als wij op bruiloften werken nemen we nooit schmink mee , je moet er niet aan denken dat er schmink op de bruidsjurk terecht komt! Maar bij dit event kon het juist wel heel goed. Vooral de regenboogschmink was populair.

Bij de knutseltafel konden er allerlei soorten boekenleggers geknutseld worden, er konden sleutelhangers gemaakt worden, er lagen kleurplaten en woordzoekers en de kids konden maskers knutselen van unicorns en superhelden. Zo tof om te zien dat er steeds meer kinderen met zo’n masker rondliepen die dag.

Het weer was fantastisch, de zon scheen volop en onder het genot van live muziek en een hapje en een drankje speelden ouders en hun kinderen heerlijk met al onze meegenomen spellen. Er werd fanatiek een potje touwtrekken gedaan. Het grote damspel was erg in trek net als het blikgooien, de voetbaltafel het ringwerpen en de springtouwen.

Wie even wilde relaxen kon in ons leeshoekje lekker gaan liggen/zitten op de kleedjes en kussens om een Donald Duck of een ander boek te lezen. Stiekem zagen we ook een paar vaders lekker nostalgisch de Donald Duck lezen.

Echt een heerlijke dag die niet als werken aanvoelde. De sfeer was gemoedelijk, je zag iedereen (van jong tot oud) genieten. Toen de meeste ouders met kinderen rond 19.00 uur naar huis gingen en veel kids ons speciaal gedag kwamen zeggen en ouders ons bedankten voor alles wisten we dat het een succes is geweest! In het avondzonnetje reden wij zeer voldaan naar huis.

Add your thoughts

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *