fbpx

Hoe werkt het?

Draaiboek

In de draaiboeken vind je alles wat je nodig hebt om een bruisend feestje te organiseren, aan alles is gedacht en je hoeft zelf niks meer te bedenken.

Ieder draaiboek bestaat uit de volgende onderdelen; de voorbereiding, het feest en de bijlagen.

Voorbereiding

Wat vind je bij de voorbereiding:

 • Ideeën voor een uitnodiging
  Leuke ideetjes om zelf een uitnodiging te maken die perfect past bij het gekozen thema. Per idee staat er beschreven wat je nodig hebt en hoe je de uitnodiging maakt.
 • Boodschappenlijstje
  Een overzichtelijk lijstje met alles wat je nodig hebt voor het feestje, zodat boodschappen doen zo gebeurd is!
 • Ideeën voor hapjes, drinken & traktaties
  Allerlei leuke ideeën om hapjes en traktaties te maken die helemaal binnen het thema passen. Per hapje/traktatie staat er beschreven wat je nodig hebt en hoe je het maakt. Van hele simpele ideeën tot de ideeën die iets meer tijd kosten, zo kun je kiezen wat bij jou past.
 • Tips voor de aankleding
  Tips om het huis, de tuin en de feesttafel helemaal te stylen in het gekozen thema. Simpele ideetjes met een groots effect!

Het feest

 • Uitgebreide omschrijving van de activiteiten
  Alle activiteiten en spelletjes worden duidelijk uitgelegd. Ook staat er per activiteit beschreven wat je nodig hebt en welke eventuele voorbereidingen er nodig zijn.
 • De planning
  Hier vind je een volledige programma voor een middag feest! Je vindt hier een tijdsindeling voor het feest met een afwisselende mix van spelletjes en creatieve opdrachten, de eet- en drinkmomenten, cadeaus uitpakken en een afsluiting.
 • Cadeauspel
  Bij elk thema is een cadeauspel te vinden, uiteraard weer passend bij het gekozen thema. Dit maakt van het uitpakken een echt feestje! In het draaiboek staat het spel duidelijk uitgelegd en lees je wat je nodig hebt voor deze activiteit.
 • Ideeën voor een bedankje
  Het is leuk om aan het einde van het feestje alle gasten een bedankje te geven. Je vindt enkele ideeën hiervoor in het draaiboek, wederom van heel simpel tot dingen die iets meer tijd kosten om te maken.

Bijlagen

In de bijlage van de draaiboeken vind je kleurplaten, voorbeelden en sjablonen die te gebruiken zijn voor o.a. de uitnodiging, de aankleding en de activiteiten. Afhankelijk van het gekozen thema zit er in de bijlage een certificaat. Bij een aantal activiteiten zijn er quizvragen nodig, tekenopdrachten, een beschrijving van een proefje etc. Ook dit soort dingen zijn allemaal terug te vinden in de bijlagen.

Een compleet draaiboek dus waarmee je makkelijk zelf thuis een kinderfeestje kunt organiseren.

Het draaiboek met bijlagen ontvang je digitaal binnen 12 uur na betaling van € 23,99.

Feestpakketten

Maak het jezelf gemakkelijk en ga voor een feestpakket. Hierin zit uiteraard het draaiboek, maar daarnaast ook alle benodigdheden voor de activiteiten en spelletjes, de aankleding, een uitnodiging enz. Kortom, je hoeft zelf amper nog boodschappen te doen en je bent bijna geen tijd kwijt aan de voorbereiding!

Het feestpakket bestaat uit;

 • Het complete draaiboek
 • Uitnodigingen
 • Decoraties in het gekozen thema
 • Alle benodigdheden / materialen voor de knutselactiviteiten
 • Alle benodigdheden / materialen voor de spelletjes
 • Alle benodigdheden voor het cadeauspel
 • Bedankjes om aan het einde van het feest mee te geven

Het pakket is voor 8 kinderen en kost €109,00. Komen er meer kinderen op het feestje, dan kan het feestpakket uitgebreid worden. Er komt dan per kind € 5,00 bij.

Het feestpakket kan je ophalen bij Limonade met prik in Ede of laten bezorgen via PostNL. De verzendkosten per pakket zijn € 7,25
Kijk bij de verschillende feestjes om de inhoud van elk feestpakket te zien.

Limonade met prik bij je thuis

Liever alles uitbesteden?
Limonade met prik komt bij je thuis om het gehele feestje te organiseren.

Ik neem alle spullen, materialen en decoraties mee om er een bruisend feestje van te maken! In overleg kan ik ook zorgen voor feestelijke hapjes en drankjes die passen bij het thema.

Kosten zijn afhankelijk van je wensen. Wil je het feestje volledig uitbesteden, neem dan contact op via e-mail of telefoon om je wensen door te spreken.